Tuesday, May 24, 2016

BANCUL ZILEI !!! Dacă ai RÂS și tu DISTRIBUIE mai departe PRIETENILOR !!!

- Cum face o blondă reclamă la Dacia?

- Se urcă pe capotă desface picioarele și strigă ”Ia D-acia!”

Haideți să vedem cum ne infulențează umorul viețile, mai ales în vremuri ca acestea când greutățile traiului de zi cu zi par să îi copleșească pe din ce în ce mai mulți oameni.

Oscar Wilde unul dintre cei mai cunoscuți scriitori ai lumii a spus la un moment dat că ”Viața este un lucru prea important, pentru a vorbi atât de serios despre el”. Aceste vorbe sunt mai degrabă un îndemn la adresa oamenilor să nu mai trăiască încruntați și stresați ci să se bucure în fiecare moment de viață, să fie veseli și să nu îi lase să îi copleșească grijile și supărările.

Ce este simțul umorului de fapt? Simțul umorului este capacitatea pe care o persoană o are în a-i face pe cei din jurul ei să râdă sau capacitatea de a râde chiar de ea însăși în anumite situații. Așadar simțul umorului nu este neapărat destinat a-i binedispune pe ceilalți ci poate fi văzut ca un element ce ajută la relaxare și trecerea dintr-o stare serioasă, tensionată creată de problemele de zi cu zi la o stare relaxată.

Beneficiile râsului sunt nenumărate și au fost chiar confirmate de mulți cercetători în domeniu. Așadar râsu te ajută să îți relaxezi toate părțile corpului eliberându-te de tensiune și stres. Tot râsul îți întărește sistemul imunitare mărind numărul celulelor imunitare și al anticorpilor din organism. Râsul protejează și inima împotriva bolilor prin creșterea fluxului sanguin, astfel că riscul de a suferi un atac de cord sau alte accidente vasculare este redus considerabil cu ajutorul acestuia.

Așadar râdeți și relaxați-vă zilnic pentru o viață cu adevărat lipistă de probleme. Dacă veți face lucrul acesta chiar acum cu bancul de mai sus puteți să considerați că lucrați deja la binele organismului dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment