Saturday, May 14, 2016

Cu Șmecheria Asta Poți Să Intri În Orice iPhone Care Are PAROLĂ !!!

Acum 20 de ani telefonul mobil reprezenta un obiect parcă venit din viitor. Lumea era încântată de-a dreptul că poate lua legătura mai repede cu ceilalți fără a se deplasa de fiecare dată într-un loc unde exista un telefon fix. Dar anii aceia au apus de mult pentru că în zilele noastre telefonul mobil a devenit un lucru indispensabil în viețile noastre fie că o recunoaștem sau nu.

Mai mult decât atât telefoanele mobile moderne nu mai au prea multe legături cu cele din trecut datorită tehnologiei avansate pe care o incorporează. Smartphone-ul de azi se poate conecta la internet, poate să facă poze cu acuratețea unui aparat de fotografiat profesional, si multe alte. Putem spune că a devenit astfel pur și simplu asistentul personal al fiecărui deținător al unui asemenea dispozitiv.

În era tehnologiei în domeniul telefoanelor mobile inteligente există foarte mulți producători care dezvoltă asemenea aparatură, dar dintre ei probabil cea mai mare rivalitate există între cei doi giganți ”Samsung” și ”Apple”. Aceștia sunt cunoscuți ca având pe piață cele mai avansate smartphone-uri, iar lupta dintre ei a făcut ca avansul tehnologiei să aibe o viteză amețitoare.

În ceea ce privește siguranța dispozitivelor, producătorii au introdus tot felul de opțiuni de blocare a acestora și prevenire a pierderii de informații confidențiale precum și de sustragere a lor. Au apărut astfel senzori de amprentă care fac aproape imposibilă deblocarea unui dispozitiv în afară de proprietarul de drept.

Cu toate acestea la modă au rămas și vechile coduri de deblocare care funcționează pe absolut toate smartphone-urile. Dar iată că în imaginile pe care le veți vedea în videoclipul de mai sus există o metodă prin care spre exemplu la ”iPhone” puteți să treceți de un astfel de cod.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment