Saturday, May 21, 2016

Le-a Zis Juraților Că Le Poate Citi Gândurile - DAR Când L-au Văzut Ce Face I-a Luat Cu Transpirații

Cine nu iubește un truc de magie bine executat? Ei bine, cred că nu există persoană să zică nu unui asemenea spectacol. Cu toate acestea nu toți cei care încearcă să facă trucuri în fața audienței și reușesc să impresioneze. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos face parte totuși din o a treia categorie și anume FANTASTIC ! Asta este cuvântul care poate descrie ceea ce se petrece pe scenă în fața juriului.

Show-urile de televiziune prin care un grup de jurați caută oameni talentați au devenit la mare căutare în zilele noastre, acest lucru a atras pe lângă audiențe impresionante pentru televiziunile care au transmis astfel de evenimente și sume fabuloase de bani din publicitate. Lucrul acesta a făcut ca premiile să devină din ce în ce mai mari pentru câștigători și preselecțiile să aducă un număr cât mai mare de participanți.

Ei bine dintre aceștia se disting și oameni cu adevărat talentați precum este și cazul ”mentalistului” din aceste imagini care cu siguranță a adus în fața publicului una dintre cele mai bune reprezentații din istoria televiziunii.

Acesta a provocat jurații că le va ghici gândurile, și chiar dacă au părut sceptici la început când au văzut ce poate să facă cu adevărat au rămas pur și simplu impresionați. Momentul în care acesta face un origami cu fața lui David Beckham este uluitor, dar ceea ce se întâmplă imediat după cu doza de suc transformată doar cu puterea mâinilor într-un delicios ceai englezesc este desprins parcă din altă galaxie.

Dacă v-a plăcut acestă reprezentație de adevărat magician atunci distribuiți mai departe și prietenilor pentru a vedea și ei de ce este în stare acest bărbat extrem de talentat.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment