Sunday, May 29, 2016

Nu Suporți nici tu să ai Călcâiele Crăpate ? Uite aici cum rezolvi problema

Călcâiele crăpate reprezintă o problemă pentru majoritatea oamenilor în zilele noastre. Aceasta este mai degrabă una cosmetică pentru mulți dar se poate întâmpla prin neglijență să se ajungă și la situații deosebit de grave. Crăpăturile se pot adânci și pot să apară sângerări care sunt extrem de dureroase și inconfortabile.

Există câteva tipuri de tratamente pentru rezolvarea acestei probleme iar unele dintre ele precum cel pe care vi-l voi prezenta în cele ce urmează nu este deloc costisitor și îl puteți face chiar în interiorul căminului dumneavoastră. Veți scăpa astfe într-o perioadă scurtă de timp de călcâiele crăpate nedorite și nu veți băga nici mâna în buzunar pentru că orice persoană are în casă acest ”ingredient minune”.

Așadar aveți nevoie de 3 linguri de bicarbonat de sodiu și aproximativ 4 litri de apă. Pentru prepararea soluției, trebuie să încălziți apa și apoi să adăugați cele 3 linguri de bicarbonat de sodiu. În această soluție vă veți relaxa picioarele timp de aproximativ 20 de minute. După ce picioarele s-au înmuiat îndeajung exfoliați partea nedorită cu o piartră ponce și clătiți cu apă călduță pentru a îndepărta orice impuritate.

După acest proces este bine să vă uscați în totalitate picioarele și să aplicați o cremă pentru picioare, iar mai apoi să încălțați o pereche de șosete de bumbac. Metoda aceasta este recomandată să fie pusă în practică înainte de culcare și este de dorit ca noaptea să dormiți cu șosetele în picioare. Efectele benefice ale acestui tratament se vor observa încă după primele 2-3 zile, iar după e veți face tratamentul de 3 ori după criterul o săptămână de tratament apoi o săptămână pauză veți scăpa definitiv de călcâiele crăpate.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment