Sunday, May 22, 2016

Așa CEVA N-au Văzut Jurații În Toată Cariera Lor !!! Fii ATENT Ce Se Întâmplă

În ultimii zece ani de zile un adevărat fenomen a apărut practic din nimic în lumea televiziunii de pe întreg mapamondul. Acest fenomen se numește ”Got Talent” și este de fapt un format al unei emisiuni-concurs care a schimbat total direcția în care se îndrepta televiziunea în acel moment. Dacă mulți se așteptau ca aceasta să ”moară” pur și simplu în lupta crâncenă dusă cu internetul la acea vreme, ei bine acesta a fost soluția revenirii în top a acestora.

Televiziunile comerciale de pretutindeni au preluat formatul emisiunii și aducând premii însemnate pentru câștigători au reușit să atragă la preselecții persoane extrem de talentate care aveau să țină cu sufletul la gură pe toți cei care vizionau aceste reprezentații fie ei jurați, spectatori sau telespectatori.

Creierul acestui tip de emisiune este Simon Cowell cel care a venit și cu ideea ”X-factor-ului” ca o alternativă ”muzicală” la fenomenul pe care deja îl crease și se bucura de un succes din ce în ce mai mare. Drept urmare acesta este președintele juriului în ambele spectacole de televiziune.

Ceea ce veți putea urmări în imaginile din videoclipul acesta este o premieră într-un astfel de show. Dacă de-a lungul timpului, au existat nenumărați oameni talentați prin vocea lor, prin capacitățile lor fizice sau prin orice alt lucru impresionant pe car îl puteau face, ei bine vă asigur că așa ceva nu ați mai văzut nici voi.

Concurenta se numește Anne Klinge și a venit să impresioneze juriul extrem de pretențios cu un număr ”cu susul în jos” dar care a avut o priză extraordinară la public. Dar vă las să vă convingeți singuri de talentul acesteia, iar dacă v-a plăcut puteți distribui mai departe și prietenilor.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment