Wednesday, May 11, 2016

Pun PARIU Că Nu Vei Ghici Niciodată Ce Se Află În Coada Șarpelui Cu Clopoței !!!

Este probabil una dintre cele mai cunoscute specii de șarpe, asta mai ales datorită numelui pe care nu ai cum să îl uiți așa ușor. Este vorba bineînțeles despre șarpele cu clopoței, care datorită cozii sale a devenit celebru în întreaga lume. Dar v-ați întrebat oare ce se află în coada unui asemenea șarpe și cum se produc sunetele acelea inconfundabile? Ei bine dacă veți urmării imaginile de mai jos veți descoperi răspunsul la toate aceste întrebări.

Dacă este vorba de originile șarpelui cu clopoței trebuie să precizăm ca acesta face parte din familia Crotalinae, genurile Crotalus și Sistrurus. Acesta este cunoscut sub denumirea științifică de Horridus Crotalus. Șarpele cu clopoței este o specie veninoasă care se întâlnește mai ales în Statele Unite Ale Americă, zona cea mai populată de astfel de exemplare fiind sudul Texasului.

Locurile prin care poate fi întâlnit sunt mai ales pădurile de foioasa care au teren accidentat. Cu toate acestea femelele preferă pe timpul verii și zonele stâncoase datorită temperaturilor ridicate în timp ce masculii rămân tot în zonele împădurite. Iarna aceștia hibernează de foarte multe ori în peșteri chiar și alături de alte specii de pești.

Pentru a se hrăni șarpele cu colpoței preferă mamiferele de dimensiuni minuscule, dar poate ajunge să se hrănească și cu păsări, broaște și chiar șerpi de dimensiuni mai mici. La fel ca și celelalte specii de șarpe acesta poate înghiți cu lejeritate hrana mai mare decât capul lor datorită maxilarelor prevăzute cu ligamente elastice.

Un Șarpe cu clopoței adult poate ajunge la o lungime de 100-150 centimetri. Cel mai mare șarpe cu clopoței care a fost întâlnit până acum a fost de aproximativ 2 metri. Este una dintre cele mai periculoase specii prezente pe continentul american mai ales pentru că are dinții lungi și o cantitate de venin considerabil mai mare decât un șarpe veninos obișnuit pe care o injectează atunci când mușcă.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment