Tuesday, May 17, 2016

A auzit zgomote ciudate venind din crăpătura asta ! Când am văzut ce scoate de acolo m-am închinat la Dumnezeu !

Probabil ați auzit multe povești în care protagoniștii se lăudau că au salvat diferite ființe înfometate, rănite sau aflate într-o situație destul de nefavorabilă. Ei bine în materialul pe care îl veți urmări în minutele ce urmează veți vedea surprinsă pe camere o astfel de întâmplare, care trebuie să recunosc pe mine unul m-a emoționat.

Povestea de această dată este extrem de simplă. Două persoane se aflau în trecere pe un câmp părăsit când se pare că într-un moment de liniște au auzit câteva sunete ce păreau că ar veni de la o vietate aflată în reală primejdie. Când au început să inspecteze zona pentru a își da seama despre ce este vorba aceștia au desoperit cu surprindere că sunetele se intensificau în putere în momentul în care au ajuns în dreptul unei crăpături a pământului de dimensiuni destul de mici.

Deși în acea crăpătură putea să fie orice vietate destul de periculoasă pentru ființa umană, iată că ”eroii” noștri nu s-au mai gândit la acest lucru și au început îndată să cerceteze cu mâna în adâncul crăpăturii pentru a vedea dacă pot să facă ceva. Ei bine la un moment dat a pus mâna pe ceva care mișca și a tras la suprafață vietatea. În momentul în care a scos-o de acolo a rămas mut de uimire iar ochii s-au umplut de bucurie că a putut să salveze bietul animăluț.

Vietatea era un biet mielușel care probabil se rătăcise de turma lui după ce fusese născut cu câteva zile în urmă. Acest lucru îl putem distinge mai ales după dimensiunile acestuia care erau caracteristice unui nou-născut.

Dacă ți-a plăcut și ție această poveste și ți s-a părut interesantă distribuie-o mai departe și prietenilor tăi.

Sursa: Youtube.com

2 comments: