Tuesday, May 24, 2016

Cel Mai RAPID Elicopter Din Lume !!! Fii ATENT Ce Fac Americanii Cu El !!!

Secolul XX a fost probabil secolul celor mai mari invenții în materie de aparatură militară de orice fel, da se pare că în secolul XXI lucrurile tind să ajungă la un alt nivel. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos vă va indica direcția spre care se îndreaptă tehnologia militară în zilele noastre, așadar urmăriți-le cu atenție.

În contextul a ceea ce se întâmplă în această perioadă cu marile puteri intrate deja într-un așa zis război rece, ei bine acestea concentrează sume cât mai mari în dezvoltarea tehnică a apraturilor militare de luptă. Am putut vedea cu toții public sumele amețitoare pe care primele trei puteri ale lumii le investesc în acest domeniu precum și ”flotele” de care dispun fiecare.

Ei bine americanii au venit cu un elicopter ce depășește cu până la 30% viteza maximă pe care orice asemenea vehicul zburător a putut să o atingă până acum. Acest elicopter este o adevărată ”fiară” din toate punctele de vedere manevrabilitatea lui fiind mult mai bună și riscurile de accident extrem de scăzute datorită construcției inovative.

Piasecki X 49A este denumirea modelului și a fost testat pentru prima dată în anul 2003 de către armata americană, iar în anul 2007 i-a fost conferită forma finală cu care este prezentat și în acest moment. Viteza superioară a acestuia este datorată părții din pate care funcționează ca un adevărat propulosor , iar stabilitatea este conferită atât de forma lui cât și de cele 2 aripi de ambele părți ale fuselajului care îl fac greu de clintit în fața intemperiilor și manevrabil mult mai ușor.

Dacă v-a plăcut și vouă acest elicopter ”minune” atunci distribuiți videoclipul mai departe și prietenilor voștri.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment