Saturday, May 14, 2016

NU CREED !!! Bărbatul Acesta A Furat Un BMW X6 De 100.000 Euro În Mai Puțin De 3 Minute !!!

În zilele noastre numărul mașinilor este într-o continuă creștere indiferent de locul în care trăim. În acest context au apărut în mod evident și incidente mai puțin plăcute în ceea ce privește mașinile și anume furtul acestora a crescut semnificativ, iar hoții se pare că s-au aliniat la standardele actuale în ceea ce privește sistemele antifurt existente.

Chiar dacă producătorii de automobile, mai ales cele de lux, vin în întâmpinarea acestora cu sisteme avansate anti-furt, se pare că mintea omului este atât de inventivă încât nimic nu îi poate sta în cale, nici cel mai sofisticat sistem creat la ora actuală.

Pentru a vă convinge de acest lucru membrii unul blog automobilistic din Rusia au venit să vă arate cât de simplu poate fi deschis și pornit un BMW X6 de ultimă generație. Mulți vor spune că așa ceva este o simplă poveste dar vă invit să urmăriți imaginile și sunt convins că veți rămâne la fel de neplăcut surprinși ca și mine.

Bărbatul acesta se pare că știe foarte bine ce face și veți spune mulți că de fapt aceste imagini vin să îi învețe pe cei care fac astfel de fapte să le fie mai ușor, dar ar trebui să priviți și din perspectiva celor care dețin o astfel de mașină și care poate cine stie se pot trezi fără ea dacă nu acordă o extra-atenție supravegherii acesteia atunci când nu se află în preajma ei.

După cum se poate vedea BMW-ul X6 deși este cunoscută ca una dintre cele mai sigure mașini din ziele noastre, poate fi ușor deschisă și pornită fără să deții cheia ei. Acest bărbat a reușit în mai puțin de 3 minute să facă acest lucru și să plece cu ea la drum fără nici o problemă.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment