Saturday, May 14, 2016

Melteanu Cu Mașina Taie Calea Biciclistului - DAR Stai Să Vezi Ce Face După

În condițiile traficului aglomerat din zilele noastre apar din ce în ce mai multe incidente de toate tipurile unele dintre ele transformându-se în certuri interminabile care degenerează de multe ori și în violență fizică. Ei bine ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos o să vă arate ce se poate întâmpla într-o astfel de situație, și poate va fi o bună învățătură pentru a vă păstra calmul și a vă continua liniștiți drumul în cazul în care vreun alt participant la el încearcă vi-l perturbă.

Se poate observa pe filmare cum un biciclist își vede liniștit de drumul lui pe pista special creată pentru un asemenea tip de vehicule. Ei bine dintr-o dată un șofer intră nepermis pe banda acestuia și îi taie calea iar mai apoi când vede nemulțumirea lui oprește și se dă jos din mașină amenințător.

Urmează câteva momente în care acesta îi adresează numai cuvinte jignitoare biciclistului, care fără să mai reziste îl amenință că va chema poliția pentru a-l calma. Dar șoferul se dovedește că nu are frică nici de oamenii legii și începe să lovească cu picioarele în bicicletă ca un bădăran.

Incidentul este într-adevăr regretabil iar dacă măcar unul dintre ei ar și-ar fi văzut de treabă toată violența verbală și nu numai nu ar mai fi avut loc. Acesta este și motivul pentru care cei ce urmăresc asemenea imagini ar trebui să se gândească atunci când au impulsuri din acestea violente să încerce să se calmeze pentru că niciodată violența nu va duce la un lucru bun. Așadar indisciplina și violența sunt cei mai mari adversari ai șoferilor din zilele noastre.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment