Thursday, May 19, 2016

Când Am Văzut Ce Face Bărbatul Asta Cu O MINĂ Periculoasă, Am Crezut Că Se Prăbușește Tavanul Pe Mine !!!

Minele sunt unele dintre cele mai periculoase arme explozive, asta deoarece acestea sunt un fel de element surpriză, iar de multe ori victimele nu au timp să reacționeze ele declanșându-se aproape instantaneu. Minele se împart în mai multe categorii cele mai cunoscute fiind cele terestre și cele marine. Acestea sunt și cele mai întrebuințate la momentul actual ele putând exploda atât la simpla atingere cât și la comandă.

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este un act ”inconștient” am putea spune noi privitorii al unui om care fără prea multă carte reușește să dezamorseze o astfel de mină folosindu-se doar de propriile mâini. Trebuie să vă avertizez că imaginile sunt într-adevăr unice având în vedere că o simpă greșeală a acestuia putea să însemne sfârșitul vieții atât a lui dar și a celor din jur.

Mina terestră este o armă ce de obicei este așezată la adâncime mică și acoperită cu pământ sau orice altceva care să o camufleze. Explozibilul acestui tip de mină este detonat în momentul în care greutatea apasă pe partea superioară a ei fie că vorbim de greutatea unei ființe sau a unui vehicul. Acestă mină de pământ are două componente esențiale și anume încărcătura explozivă și focosul. Utilizarea cu preponderență a minelor se face pentru asigurarea frontierelor atunci când există perioade tensionate.

Mila subacvatică este de asemenea o armă explozivă care se așează sub apă și are ca scop bineînțeles nimicirea navelor adversarilor. Aceasta este compusă spre deosebire de mina terestră dintr-un dispozitiv de aprindere, o încărcătură explozivă și un sistem de ancorare subacvatică . Ea poate exploda atât în moomentul atingeri dar și radiocomandată de la distanță mare. Prima oară această mină a fost utilizată la scară largă în timpul Primului Război Mondial.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment