Saturday, May 14, 2016

METODA Simplă și Rapidă Prin Care Poți DESCHIDE Orice STICLĂ De VIN Fără Tirbușon !!!

Vinul este inca din cele mai vechi timpuri băutura alcoolică cea mai cunoscută și apreciată de oamneni. Dacă acum câteva mii de ani acesta era consumat direct din butoaie, în zilele noastre acesta este cel mai adesea întâlnit în zonele comerciale îmbuteliat în sticle de 750ml. Aceste sticle sunt acoperite de multe ori cu un dop de plută sau din cauciuc pentru a menține vinul la o calitate optimă.

Sunt convinsă că de multe ori când ați dorit să deschideți dopul unei sticle de vin v-ați confruntat cu problema negăsirii prin apropiere a unui tirbușon. Ei bine după ce veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos vă veți da seama că ați avut mereu la îndemână ceva care deschidea fără probleme dopul sticlei, și anume o simplă cheie de la orice fel de încuietoare.

Probabil că veți spune că nu este posibil așa ceva, dar mai bine urmăriți pașii pe care trebuie să îi respectați și apoi o să fiți capabili să deschideți și voi orice sticlă de vin, oricând. Metoda funcționează destul de ușor: Cheia trebuie să fie înfiptă înclinat în dopul sticlei. Trebuie apăsat bine pentru ca aceasta să pătrundă cât mai mult în acesta. După aceasta trebuie să învârți de cheie în ambele părți puțin câte puțin.

După toate aceste mișcări dopul ar trebui să fie scos din sticlă cel puțin jumătate, astfel că tot ce mai vă rămâne de făcut este să trageți cu putere de dop și să îl scoateți afară.

Dacă ți-a plăcut aceast videoclip și o consideri și tu ingenioasă atunci distribuie-l mai departe pentru a îi învăța și pe prietenii tăi această metodă pe cât de inedită pe atât de eficientă de a deschide o sticlă de vin.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment