Thursday, May 26, 2016

Cum Să Aprinzi Focul Folosind Doar O ”LĂMÂIE” !!!

O vorbă mai veche spune că ”Dacă viața îți oferă lămâi, atunci ar trebui să faci limonadă”. Ei bine după ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos veți putea spune cu ușurință, ”Dacă viața îți oferă lămâi, atunci ar trebui să faci focul cu ele”. Pare imposibil nu-i așa?

Așa a crezut toată lumea până când un bărbat s-a hotărât să ne arate acest truc excelent de supraviețuire în pustietate care pur și îți dă toate cunoștințele pe care le aveai în această materie peste cap.

Mai întâi trebuie să sțiți că dacă vreți să încercați acest experiment este bine să o faceți într-un spațiu deschis și nu la dumneavoastră acasă. Așadar pentru reușita lui veți avea nevoie de câteva cuie din zinc și din cupru, puțină lână de oțel, niște fire, câteva vreascuri și bineînțeles vedeta acestui exepriment o lămâie obișnuită de dimensiuni mai mari.

Toate instrucțiunile pentru reușita acestui experiment le veți regăsi foarte bine explicate în imaginile acestea așadar, dacă vi s-a părut și vouă interesant distribuiți mai departe și prietenilor voștri.

Lămâiul este un arbust originar din Asia care poate avea o înălțime cuprinsă între 5 și zece metri și este considerat veșnic verde. Fructul acestuia are forma unei sfere mai alungite și o coajă a cărei culoare poate să difere de la galben foarte deschis până la verde închis. Fructul ajunge la deplina maturitate de obicei spre sfârșitul toamnei. Acesta este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bogate fructe în materie de acizi și vitamina C. Este utilizat pe scară largă în întreaga lume atât în scopuri culinare pentru sucul și coaja lui dar veți găsi forte multe întrebuințări ale acestuia și neculinare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment