Wednesday, August 26, 2015

RÂZI CU LACRIMI !!! Mr Bean La Stomatolog !!!

Cine nu a auzit sau a văzut măcar un episod cu celebrul personaj Mr Bean. Sunt convins că toți îl știți și v-ați amuzat în trecut la unul dintre filmele cu acesta. Astăzi vă vom aduce în atenție una dintre cele mai amuzante mini-scenete ale acestuia. Mai precis vizita lui Mr Bean la stomatolog. Vă puteți închipui ce situație comică s-a creat dar mai bine vizionați videoclipul de mai jos și vă garantez că vă veți binedispune imediat pentru întreg restul zilei.

Mr Bean este unul dintre cele mai celebre seriale de comedie din istoria televiziunii originar din Marea Britanie. Personajul principal al episoadelor este actorul devenit celebru ca Mr Bean, britanicul Rowan Atkinson. Scenariile acestor episoade au fost scrise personal de acesta cu ajutorul altor câțiva scenariști. Premiera a avut loc pe data de 1 ianuarie, anul 1990 iar ultimul episod din această serie a fost difuzat pe 15 noiembrie 1995.

Personajul a fost creat însuși de actorul principal la Universitatea din Oxford, și scopul a fost de a valorifica gestica personajului Mr Bean. Rownan Atkinson descrie creația lui ca fiind un copil regăsit în corpul unui adult. În cei cinci ani în care a fost difuzat serialul audiențele pentru vremea respectivă au înregistrat valori record. Drept urmare acesta a fost ulterior vândut spre redifuzare în peste 200 de țări din întreaga lume.

Succesul de care întregul personaj și serialul s-a bucurat și ulterior după ultima difuzare a făcut ca mai apoi să apară două filme de lung metraj unul intitulat simplu Mr Bean, iar celălalt Mr Bean în vacanță. Pentru cei mici dar nu numai a fost făcut un serial de animație cu celebrul personaj pentru ca și generațiile care s-au născut mai târziu să păstreze proaspătă amintirea celui ce a fost un personaj de comedie legendar.

1 comment:

  1. Bardzo dobry wpis. Pozdrawiam serdecznie.

    ReplyDelete