Monday, August 31, 2015

RÂZI CU LACRIMI !!! Becali vs Becali în Avion !!!

Este imposibil atunci când vei găsi pe cineva care îl imită bine pe Gigi Becali să nu râzi cu lacrimi. Dar gândește-te ce se întâmplă când o astfel de copie care îl parodiază dă nas în nas cu adevăratul Gigi Becali. Vă spune eu spectacolul este garantat. Veți putea să vedeți și dumneavoastră in imaginile de mai jos întâlnirea dintre cei doi care a avut loc într-un avion pe vremea când acesta era europarlamentar. Dialogul a făcut deliciul pasagerilor aflați în această cursă dar prin bunăvoința unuia dintre ei care a filmat întreaga scenă astăzi putem să ne amuzăm copios și noi.

George Becali s-a născut în anul 1958 pe data de 25 iunie într-un sat mic din județul Brăila ce poartă numele de Zagna. Acesta este a devenit cunoscut atenției publicului prin preluarea de la Ministerul Apărării a clubului de fotbal Steaua București. El devenind în ultimul deceniu unul dintre cele mai celebre și controversate personaje de afaceri din România.

George Becali a intrat în viața politică în anul 2009 când a devenit membru al Parlamentului European. Durata mandatului acestuia a luat sfârșit în anul 2012 când de fapt acesta a fost ales pe listele pentru alegerile parlamentare ale României. În anul 2013 în urma unei condamnări la închisoare acesta a fost destituit din funcția ocupată.

Atât la noi în țară cât și în afara ei acesta a devenit celebru datorită actelor sale cu caracter filantropic acesta venind în sprijinul unui număr foarte mare de persoane neajutorate, a unor asociații religioase. Celebrul Washington Post l-a menționat pe acesta într-un articol pentru declarațiile sale publice ofensatoare, catalogându-l ca fiind o persoană care este înclinată spre retorică, misogină și rasistă.

No comments:

Post a Comment