Tuesday, August 4, 2015

O fetiță se îneca în apă fără ca nimeni să observe, CÂND am văzut ce se întâmplă la FINAL mi-au dat Lacrimile !!!

Cazul prezentat este unul cât se poate de real. O fetiță de câțiva anișori s-a avântat departe de părinții ei în apa mării și datorită valurilor mari a ajuns mai departe decât dorea în larg. În momentul acela nu a mai putut să înoate cum trebuie și a început să se zbată ca și cum s-ar îneca. Nimeni din jurul acesteia nu și-a dat seama ce se întâmplă cu fetița deoarece ea nu mai putea să scoată nici un sunet cuprinsă de apa mării.

Din momentul acesta intervine eroul nostru. Acesta este salvamar cu experiență de foarte mulți ani de zile. El explică faptul că a văzut cu binoclul că ceva neobișnuit se întâmpla cu această fetiță mai ales din felul haotic în care ieșea și intra în apă așa că timpul de acțiune a devenit o prioritate pentru a ajuge să o salveze. În mai puțin de 30 de secunde acesta trebuia să fie deja în apă pentru a evita producerea unei tragedii. El și-a dat jacheta jos și echipat pentru salvare a luat placa și a pornit spre locul unde se zbătea fetița.

A ajuns la ea în câteva secunde și a luat-o în cea mai mare grabă pe placă iar apoi s-a asigurat că poate să respire și că totul este în regulă. Ajuns la mal acesta a dat-o în grijă părinților vizibil îngrijorați de soarta micuței lor și i-au mulțumit salvatorulu pentru ceea ce a făcut.

Acesta a povestit că de fiecare dată când salvează pe cineva și mai ales o persoană care nu e încă la maturitate se gândește la băiatul lui care a murit în urma unui incident nefericit în urmă cu câțiva ani. Așadar fiecare astfel de situație îl face mai apoi când se gândește să îi dea efectiv lacrimile la gândul că băiatul lui nu mai este.

No comments:

Post a Comment