Tuesday, August 4, 2015

A Tăiat Un Cartof Și A Început Să Dea Cu El La Subraț - Rezultatul E Pur Și Simplu Genial !!!

Una dintre problemele cu care se confruntă lumea sunt petele de la subraț din piele care de multe ori sunt atât de inestetice mai ales pentru persoanele de gen feminin dintre dumneavoastră. Pentru a preveni această problemă venim în întâmpinare cu un videoclip care vă va prezenta cum să o rezolvați simplu, ușor și fără a fi costisitor.

Cauzele principale ale problemei amintite mai sus sunt în primul rând produsele cosmetice existente pe piață care se bazează excesiv pe chimicale, epilatul în mod repetat, acumularea unor zone de celule moarte sau chiar și frecarea de hainele purtate. Un alt motiv al închiderii culorii pielii în zona respectivă este utilizarea anumitor deodorante care au în componență o substanță care acționează în acest sens.

Așadar după cum vă spuneam metoda este la îndemâna oricui o puteți pune în practică extrem de rapid și nu costă deloc mult. Tot ce aveți nevoie este un cartof obișnuit pe care îl puteți tăia pe din două sau să faceți precum cea care ne prezintă această metodă să îl rupeți într-o formă mai puțin normală pentru a-l putea folosi mai bine.

Prin simplul fapt că are o aciditate redusă acesta este metoda perfetă pentrua a schimba nunanța pielii într-una mai deschisă. Puteți aplica și zeama de la un cartof direct pe piele iar apoi trebuie sa așteptați să se usuce. După ce s-a uscat va trebuisă clătiți cu apă puțin calduță. După câteva utilizări ale acestei metode veți vedea și efectul pe care l-ați dorit și anume o piele fină și de culoare deschisă asemănătoare pielii din celelalte zone la vedere ale corpului. Ce mai trebuie să țineți minte este că metoda este cu atât mai eficientă cu cât cartofii nu produc nici un fel de iritație pielii.

No comments:

Post a Comment