Wednesday, August 5, 2015

Au Montat O Cameră Bucătărie - Când Au Văzut Ce Face Câinele Singur În Casă Au LEȘINAT DE RÂS !!!

Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră sunt proprietari de animale de companie. Mai mult ca sigur ați fost curioși să știți ce se petrece în urma dumneavoastră în casă în momentul în care acestea rămân singure pentru o perioadă de timp. Numai că această curiozitatea presupune multă răbdare și anume după exemplul din videoclipul de mai jos, montarea unei camere de supraveghere sau a mai multora în principalele zone ale casei, cu sigurnanță nu mulți dintre dumneavoastră au răbdarea, timpul sau resursele necesare pentru a face acest lucru dar veți vedea după cum urmează că se merită acest lucru.

Proprietarii acestui câine au fost la fel de curioși să afle ce face micuțul lor companion în absența lor așa că înainte să plece la serviciu într-o dimineață au montat în bucătărie o cameră de supraveghere. Nici prin gând nu le trecea ceea ce vor vedea în imaginile surprinse pe această cameră. Prima reacție a fost de uimire dar apoi au izbucnit ambii în râs când au realizat ce face cățelul lor scump și drag în absența acestora.

Trebuie să recunoașteți și dumneavoastră că micuțul este un adevărat bandit dar un bandit genial. El ne arată că instinctul de supraviețuire te poate face să realizezi orice în cazul de față probabil acestuia i-a fost foame și de aici dorința de a explora tot ce se află pe mesele din bucătărie. Sunt convins că stăpânii lui nici măcar nu au putut să fie supărați pe el. Să fim seioși cine ar putea să fie supărat pe ceva așa de amuzant ?

Câinele este un mamifer carnivor care se presupune că ar fi primul animal de pe pământ domesticit de om. Acesta a fost folosit de-a lungul istoriei pentru a efectua diferite munci, pentru vânătoare și nu în ultimul rând pentru a ține companie oamenilor.

No comments:

Post a Comment