Monday, August 3, 2015

S-a Băgat Într-un Balon Uriaș Cu Apă - DAR Stai Să Vezi Ce Urmează !!!

Ceva mai tare și în același timp amuzant vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mai văzut de multă vreme. Dar iată că videoclipul aceste pe care îl puteți urmări și dumneavoastră are incredientele necesare să satisfacă oricui aceste două cerințe. Priviți ce face acest bărbat și o să vă amuzați până la lacrimi.

Acest experiment a fost făcut de către băieții de la canalul de youtube The Slow Mo Guys și este o reeditare a unui experiment mai vechi asemănător. Protagonistul principal al acestui videoclip se numește Daniel Gruchy și acesta va fi introdus într-un balom de aproximativ 1,8 metri asemănător acelora care se umflă pentru a se juca cei mici cu ele.În decursul câtorva minute acest balon va fi umplut printr-un furtun cu apă. Umplerea se va face gradat pentu a permite bărbatului să intre în balon cu toate părțile corpului mai puțin capul.

După tot procesul descris mai sus apa ajunge să pună presiune din interiorul balonului așadar acesta fiind din ce în ce mai umplut la un moment dat cedează cât ai clipi și toată apa este eliberată în jurul bărbatului. Veți putea urmări întreaga scenă atât la viteză normal dar mai ales în Slow motion ceea ce vă va face să fiți captivați cu siguranță de experimentul prezentat.

Chiar dacă pare pentr mulți poate un lucru inutil vă asigur că i se pot găsi câteva întrebuințări foarte utile acestui exeperiment. Gândiți-vă numai la vremea călduroasă de afară.În ultimele zile temperaturile au fost foarte ridicate și mai toată lumea a căutat refugiu la un loc umbrit sau la un loc unde aveau la dispoziție apă cum ar fi ștrandurile, piscinele și chiar marea. Așadar dacă vreți să vă răcoriți fără prea multe costuri puteți să încercați această metodă cu balonul umplut cu apă. Garantat veți avea o senzație plăcută în tot corpul și vă veți simți răcoriți din toate punctele de vedere.

No comments:

Post a Comment