Wednesday, August 5, 2015

Deghizat În Cerșetor - Cristiano Ronaldo A Făcut Spectacol Pe Străzile Din Madrid !!!

Trebuie să fii de pe altă planetă să nu știi cine este Cristiano Ronaldo. Atât de popular a ajuns jucătorul celor de la Real Madrid încât chiar este imposibil să nu fi auzit măcar o dată de el și să știi cum arată, dacă nu dintr-un meci de fotbal măcar dintr-una din mulțimea de reclame pe care le face la diferite produse de pe întreg globul.

Dar iată că a venit și ziua în care Cristiano Ronaldo a ieșit pe stradă și nu a fost recunoscut inițial de nimeni. Ați zice imposibil după ceea ce am pledat mai devreme despre notorietatea lui. Da nu a fost recunoscut pentru că acesta a hotărât să se deghizeze în cerșetor și să iasă pe străzile din Madrid pentru a face puțin spectacol alături de oameni necunoscuți care habar nu aveau că starul de sute de milioane de euro se joacă cu mingea chiar în fața lor și îi driblează de zor.

Așadar acesta s-a îmbrăcat în haine de stradă lejere și pe dedesubt a purtat ceva care să îi trădeze fizicul de invidiat pe care l-a dobândit după munca asiduă de ani de zile, astfel că cine îl vedea la prima vedere chiar putea să spună despre el că este gras. Alături de un cățeluș acesta s-a dus în piața centrală din Madrid și s-a așezat pe un scăunel. După câteva minute a scos mingea pe care o avea cu el în rucsac și a început să jongeleze mai întâi singur iar apoi băgându-i în seamă și pe trecătorii grăbiți care se aflau în zonă.

Un copil s-a oprit la un moment dat în fața acestuia și a rămas fascinat de schemele încântătoare pe care le făcea cu mingea astfel că starul portughez văzându-l atât de atras a hotărât la final să îi înmâneze mingea cu care a făcut toate jongleriile împreună cu autograful său. Totodată el și-a dezvăluit adevărata identiatate făcându-i pe cei din jur să rămână cu gura căscată că îl au atât de aproape pe Cristiano Ronaldo în carne și oase.

No comments:

Post a Comment