Tuesday, August 4, 2015

A Pus Un Fel De Pudră Neagră Pe Periuța De Dinți - Când Am Văzut Rezultatul Am Fugit Să Încerc !

Toți ne dorim să avem un zâmbet perfect iar pentru asta trebuie de multe ori să apelăm la tratamente pentru a îi menține în forma și la strălucirea cea mai bună.De multe ori însă tratamentele sunt prea costisitoare sau există riscul după tratamente repetate chiar să îi strici. Lucrurile acestea probabil te și îngrijorează te și descurajează în același timp, dar de acum nu va mai trebui să-ți faci griji pentru aceste lucruri deoarece în imaginile de mai jos veți găsi soluția perfectă.

Acestă soluție poartă numele de cărbune activ. Acest tip de cărbune este obținut prin încălzirea la temperaturi de aproximativ 600 de grade Celsius în absența totală a oxigenului a unor tipuri de materiale cu conținut ridicat de carbon cum ar fi turba, cojile de nucă de cocos. Acesta ajută la tratarea dinților prin eliminarea tuturor tipurilor de elemente toxice și dezinfectarea acestora.

Metoda de utilizare a acestui cărbune este una cât se poate de simplă. Comprimatele de cărbune activ se găsesc pe piață așadar nu vă rămâne decât să le pisați până se creează un praf foarte fin pe care îl veți presăra deasupra periuței de dinți și vă veți spăla ca și cum pe capătul acesteia ar fi pastă de dinți. Mare atenție atunci când folosiți acest cărbune activ deoarece acesta poate păta aproape totul de la haine până la suprafețele utile din baie.

Totuși efectele benefice cum ar fi dezinfectarea dinților a limbii și a gurii precum și schimbarea ph-ului din gură umbresc cele câteva mici imperfecțiuni ale metodei. Încearc-o și tu chiar acum și cu siguranță vei observa o îmbunătățirea în ceea ce privește culoarea dinților, după folosiri repetate ale acestei metode veți vedea că efectul va fi din ce în ce mai vizibil până se va ajunge la o culoare perfectă capabilă să atragă orice privire cu strălucirea ei.

No comments:

Post a Comment