Wednesday, August 5, 2015

A Luat O Monedă și A Pus-o În Fața Unui Hamster - Când A Văzut Ce Face I-a SPART FAȚA !!!

Atunci când vezi un șoarece sau șobolan în casă sau în jurul acesteia este semnul unei mai mari probleme cum ar fi mai mulți șobololan sau șoareci. Aproape nimeni nu este încântat să vadă această rozătoare dăunătoare în casa sau în jurul ei , cu excepția bineîntețeles atunci când este păstrată de dumneavoastră pe post de animal de companie.

Totuși în imaginile de mai jos veți vedea cum acești proprietari de șoareci au încercat să demonstreze că rozătoarele lor prietenoase sunt departe de a fi doar dăunătoare așa că le-au creat cadrul propice pentru a efectua anumite sarcini complexe și a trece de anumite obstacole. Toate rezultatele acestor experimente au înclinat să le de dreptate deoarece unele dintre ele sunt de-a dreptul surprinzătoare și vă vor demonstra că șoarecii nu sunt acele animale pe care mulți dintre voi poate le credeau lipsite de inteligență.

Șoarecii sunt un tip de animale rozătoare care fac parte din familia denumită Muridae și se cunosc în jur de 37 de specii majoritatea trăind în zonele împădurite, dar există și specii cum ar fi cel de casă care trăiește în apropierea aglomerărilor umane. Ca și constituție șoarecii sunt animale care nu depășesc lungimea de 12-13 centimetri iar de obicei coada acestora are lungimea identică cu cea a corpului.

Majoritatea sunt acoperiți de o blaniță de culoare cenușie iar pe burtă aceasta are culoarea albă, există și speciile de șoareci care stau în captivitate și care pot avea blanița integral de culoare albă. Șoarecii se presupune că provin din India și s-au răspândit în întreaga lume datorită comerțului și schimburilor de mărfuri, adaptându-se de fiecare dată la climatul și zonele în care erau transportați împreună cu acestea.

No comments:

Post a Comment