Sunday, August 2, 2015

Melteanu Cu X5 S-a Dat Smardoi Și I-a Tăiat Calea Șoferului De TIR - Stai să Vezi Manevră Ce-i Face Acesta

Probleme, probleme, probeleme... în continuu probleme. Așa putem defini traficul rutier din ziua de azi. De ce ? Foarte simplu când există un număr de mașini atât de mare care circulă pe șoselele din întreaga lume este imposibil să nu existe probleme de trafic dintre cele mai diversificate. Unul dintre motivele care crează de obicei problemele în trafic îl reprezintă temperamentul șoferilor aflați la volan care în anumite situații își pierd răbdarea excesiv de repede și se ajunge la situații regretabile cum este și cea pe care o veți vedea în imaginile de mai jos.

După cum vă spuneam lipsa răbdării este una din principala problemă a șoferilor zilelor noastre și asta pentru că majoritatea se grăbesc să ajungă la destinație. În această cursă a lor contra cronometru orice le perturbă drumul fie un șofer mai lent fie o situație de trafic neplăcută îi face să își piardă orice urmă de răbdare și recurg la gesturi care pot deveni regretabile. Este cazul și șoferului cu Bmw-ul din imagini.

În drumul lui pe autostradă, în traficul aglomerat din mijlocul zilei a întâlnit pe banda a2a un autocamion care circula cu o viteză mult mai mică decât a lui. Vrând să-l depășească și să își continue cursa la destinație într-o viteză amețitoare l-a avertizat pe acesta cu semnale luminoase să se dea la o parte dar fără nici o reușită astfel că l-a depășit pe partea dreaptă iar apoi fiind deranjat de atitudinea acestuia de a nu se da la o parte a decis să îi taie brusc calea și să pună frână cu condiția să îl sperie sau să îl facă să frâneze brusc.

Șoferul autocamionului știind că are montată cameră de supraveghere a traficului nu a schițat nici un gest de frânare deoarece era clar că vina îi aparținea șoferului cu Bmw care a făcut manevra aceasta periculoasă intenționat cu scopul de a îl șicana pe acesta. Rezultatul este unul care ar trebui să le dea de gândit mai ales celor care au o atitudine identică șoferului cu X5. Niciodată nu este bine să faceți astfel de manevre indiferent de cât de indisciplinat este șoferul din fața dumneavoastră dați voi dovadă de răbdare și respect și la rândul vostru veți fi respectați și nu veți avea probleme de genul în trafic.

No comments:

Post a Comment