Tuesday, August 4, 2015

Cum Să Deschizi Mașina Cu Un Cartof !!!

Pe internet circulă o mulțime de videoclipuri în care suntem învățați să ne descurcăm singuri în diferite situații limită ce apar de obicei în viață utilizând metode să le spunem așa mai puțin convenționale. Este cazul și videoclipului de față care vine în completarea celor ce vă ziceam mai înainte.

Bărbatul din imagine a vrut să demonstreze tuturor că dacă dorești poți să deschizi mașina cu orice lucru mai puțin obișnuit. Pentru acest experiment el și-a ales un cartof.Mai întâi a blocat ușile mașinii iar apoi a luat un cuțit și a început să scobească o gaură în interiorul cartofului. După cum zice și el în videoclip cel mai bine este să spălați cartoful înainte să vă apucați să îl scobiți.

După ce a făcut o gaură în cartof aproximativ de mărimea găurii unde intră cheia în portieră ne-a arătat și care este cheia succesului acestei metode. Practic a scos omul nostru cheia mașinii din buzunar a introdus-o în gaura scobită în cartof si cu cartoful a răsucit cheia în portieră reușind să o deschidă. Evident că totul este o parodie care vine să facă aluzie la tot felul de metode neconvenționale care ne sunt arătate pe internet și care de obicei nici măcar nu funcționează.

Cei cu simțul umorului dezvoltat vor gusta din plin acest videoclip și îl pot pune în practică în fața prietenilor. Cu siguranță gluma va fi de mare efect în fața acestora pentru că nimeni nu s-ar aștepta la un astfel de deznodământ. Videoclipul acesta a strâns peste 6 milioane de vizualizări semn că o astfel de glumă nu are cum să nu facă furori din moment ce este apreciată de atâta lume.

No comments:

Post a Comment