Tuesday, August 4, 2015

Au Vrut Să-l Facă Pe Bebeluș Să zică ”Mama” - Dar Au Leșinat De Râs La FINAL !!!

Din seria clipurilor amuzante vi-l prezentăm pe acesta din imaginile de mai jos. Garantat veți avea două tipuri de reacții în timp ce îl urmăriți, mai întâi veți fi uimiți de ceea ce se întâmplă iar mai apoi cu siguranță veți izbucni în râs datorită comicului situației care se crează.

În imaginile de mai jos putem vedea cum păriniții unui bebeluș, mamă și tată, vor să îl învețe pe acesta primul cuvânt din viața lui și anume cuvântul mamă. În timp ce mămica acestuia mănâncă, tatăl filmează întreaga scenă. Lângă bebeluș se alătură și câinele familiei care este mai degrabă interesat de ce mănâncă stăpâna lui decât de ceea ce îi zice fiului ei.

După încercări repetate dar ale căror deznodământ este fix același mai precis nedumerirea care se citește pe chipul bebelușului care nu înțelege ce se întâmplă în jurul lui, unu lucru iese totuși în față și anume schelălăitul câinelui. După cum spuneam din privirea acestuia se citește că își dorea o îmbucătură din mâncarea stăpânei sale dar în trăirea momentului acesta începe să scoată niște sunete care îi fac pe proprietarii lui să leșine de râs.

Probabil auzind ceea ce îl îndeamnă stăpânii pe copilașul lor a reținut sunetele și le-a reprodus într-o fidelitate de invidiat asemănătoare unui bebeluș veritabil. Trebuie să știți că un copilaș începe să rostească primele silabe în jurul vârstei de 6 luni, așadar atunci putem spune că începe vorbirea adevărată pentru el. În jurul vârstei de un an micuțul începe să articuleze primele cuvinte și va intui seminficația majorității acestora. Vorbirea este în continuu progres mai ales după vârsta de 2 anișori chiar dacă e normal ca la majoritatea copiilor să existe anumite dificultăți de exprimare până la vârsta de 3 anișori.

No comments:

Post a Comment