Thursday, August 20, 2015

A Vrut Să-și Bată Copilul În Plină Stradă - Dar Fii ATENT Ce Lecție Îi Dă Bărbatul Din Stânga !!!

Abuzurile emoționale, verbale și fizice au devenit o problemă importantă a zilelor noastre. Din ce în ce mai mulți copii sunt astfel agresați de către adulți fie ei părinți, profesori sau chiar necunoscuți tocmai pentru faptul că acestora le este foarte greu să riposteze. Fenomenul a luat amploare în așa fel încât astfel de abuzuri au început să fie întâlnite chiar și în locuri publice în văzul altor persoane fără nici un pic de jenă sau frică.

Probabil un asemnea fenomen are loc și din lipsa tot mai acută a unui spirit civic din partea populației la nivel mondial. Mulți dintre cei care sunt de față la astfel de incidente neplăcute aleg să se uite doar dar să nu intervină nici măcar verbal. Acestora probabil le este teamă ca să nu fie implicați în vreun conflict care poate să degenereze doar pentru simplu fapt că au vrut să facă un bine sau să atragă atenția asupra faptului că a abuzul la adresa unui copil este un lucru complet greșit.

Posesorii canalului de youtube SlimMofication s-au decis să efectueze un experiment social care privește direct abuzurile copiilor în public. Ei au vrut astfel să arate tuturor care sunt reacțiile oamenilor obișnuiți atunci când sunt prezenți la un astfel de eveniment neplăcut. Așadar unul dintre cei care dețin acest canal urma să se prefacă în fața tuturor că îl ceartă și că e gata chiar să îl agreseze pe copilul lui.

Din păcate exeperimentul a scos la iveală ceea ce știam deja mulți dintre cei de față neimplicându-se prin nimic într-o astfel de situație. Și totuși au existat și câteva excepții care ne fac să ne gândim la faptul că mai există o speranță și lumea se poate îndrepta către ceva mai bun. Emoționantă a fost intervenția unui bărbat care a explicat într-o manieră incredibil de calmă de ce nu este bine să abuzezi un copil și cum îi influențează negativ educația acestuia un astfel de eveniment.

No comments:

Post a Comment