Monday, August 3, 2015

A Băgat o Furculiță În Tocul Ușii - Ce A Făcut După Aia Mi-a SPART FAȚA !!!

Securitatea casei în care locuiți este pentru cei mai mulți dintre dumneavoastră unul dintre aflate în topul priorităților dumneavoastră. Într-o societate ideală această grijă nu ar trebui să existe însă tocmai pentru că ne dorim să ajungem la așa ceva deși pare un lucru utopic acest drept la siguranță este garantat prin constituția țării.

Tehnologia în domeniu securității a crescut și ea odată cu dezvoltarea celorlalte tipuri de tehnologii astfel că pentru o locuință sigură mulți apelează la sisteme formate din camere de supraveghere, uși acționeate electric și multe altele cu care evident că hoții s-au specializat între timp. Există deci posibilitatea cu acest tip de tehnologie făcută manual cu lucruri comune să nu fie chiar familiarizați și să aibă mai mult succes decât metodele infinit mai scumpe decât aceasta.

În acest videoclip de aproximativ 3 minute puteți vedea și învăța cum să vă creați propriu sistem de blocare a ușilor casei fără să folosiți dispozitive de ultimă generație sau să cheltuiți sume importante de bani ci utilizând un obiect pe care oricare dintre voi îl are în bucătărie mai precis o banală furculiță.

Pentru a face ca sistemul creat să funcționeze alegeți o furculiță de minim 5-6 centrimetri.Apoi introduceți-o în locul unde se întâlnește iala cu tocul ușii și marcați cu un marker locul în care furculița iese în exterior. După aceea mergeți si îndoiți la un unghi de 90 de grade locul pe care l-ați marcat anterior cu markerul. În momentul acesta puteți să treceți la pasul următor și anume să separați capul furculiței de coadă și sistemul este gata.

Tot ce trebuie să faceți este să intrpduceți capul furculiței în locul unde l-ați marcat anterior să închideți ușa iar în orificiile existente în capatul furculiței să introduceți coada acesteia. Veți avea un sistem atât de sigur încât îl veți surprinde și pe cel mai iscusit dintre hoți.

No comments:

Post a Comment