Thursday, August 6, 2015

Îți Stă Mintea-n Loc !!! Tipul Asta Face Cea Mai Rapidă SHAWORMA !!!

Unul dintre produsele cele mai apreciate de la noi din țară din gama fast-food este șaorma. Drept dovadă că ceea ce vă zic este adevărat stau cele câteva sute de șaormerii deschise în toată țara. Așadar acestea au devenit un simbol al mâncării fast-food de la noi devansân mai cunoscutele produse ale celebrelor lanțuri de magazine McDonald s și KFC.

Dar o șaorma este bună atunci când este făcută cu pasiune și cu mult suflet de cel care o prepară. Așadar vă invit să îl urmăriți pe bărbatu din imaginile de mai jos cu siguranță o să rămâneți cu gura căscată când îl veți vedea ce face. Am mai văzut mulți șaormari la viața mea dar ca acesta vă dau cuvântul de omoare că nu am mai pomenit. Omul este un adevărat show man și reușește să facă spectacol în fața clienților chiar atunci când îți pregătește comanda.

Viteza în care taie carnea cu iataganul este una ne mai văzută până acum. Iar umplerea șaoremelor se face în ritmurile muzicii în cea mai mare viteză și cu cea mai mare precizie. După cum puteți remarca el pregîtește două șaorme în același timp fără nici un fel de dificultate și sunt convins că ar putea să prepare un număr mult mai mare simultan. Pentru a reuși o asemenea performanță bărbatul și-a ales cu atenție melodiile care să se audă în difuzoare pe parcursul când lucrează pentru a putea să facă totul în ritmul lor.

Chiar și în momentul în care lipiile pline cu ingrediente sunt puse la încălzit acesta nu renunță la spectacol și mai execută câteva numere de dexteritate cu iataganul de tăiat carne. Viteza și acuratețea mișcărilor l-ar face indvidios și pe un spadasin profesionist, semn că dacă pui pasiune în ceea ce faci nimic nu este imposibil și poți ajunge la performanțe nebănuite.

No comments:

Post a Comment