Wednesday, August 5, 2015

Oare E POSIBIL ??? Cum să mergi cu MOTOCICLETA pe APĂ !!!

Pare imposibil când auzi pe cineva că vrea să meargă pe apă fie el și cu motocicleta, dar și mai imposibil de crezut pare chiar în momentul când vezi imaginile cu cineva reușind acest lucru. Iată totuși că imaginile de mai jos în care motociclistul Robbie Maddison merge cu motocicleta lui specială pe apă sunt cât se poate de reale.

Mulți dintre voi se vor întreba pe bună dreptate cum e posibil așa ceva ? Vă mărturisesc că la fel de curios ca și dumneavoastră am fost și eu înainte să văd imaginile videoclipului și să mă conving că bărbatul acesta efectiv merge cu motocicleta pe apă și nu este nici un fel de trucaj.

După cum vă spuneam personajul principal al acestei minunății este un anume Robbie Maddison cunoscut în lumea întreagă pentru performanțele sale în domeniul motocross-ului. Visul acestuia dintotdeauna a fost să poată să se lupte asemenea unui surfer profesionist cu valurile Oceanului Pacific , însă surpriză toată această ”luptă” și-a dorit să o desfășoare nu pe placa de surf ci pe motocicleta lui de motocross. Când a prezentat prima dată prietenilor ideea lui aceștia au zis că este nebun dar după pregătiri de aproximativ doi ani de zile iată-ne în fața unui moment istoric.

După cum vă spuneam antrenamentele și pregătirea echipamentului necesar acestei nebunii cum am putea să o numimi a durat doi ani de zile și locul ales pentru a filma acest moment istorica a fost Tahiti. Aici este recunoscut în întreaga lume că există niște valuri spectaculoase apreciate mai ales de surferi. Imaginile postate cu realizarea pur și simplu nebunească a acestui motociclist au însumat peste 10 milioane de vizualizări în doar două zile făcând astfel din acesta un eveniment de renume mondial.

No comments:

Post a Comment