Tuesday, September 6, 2016

Cele Mai AMUZANTE Momente Cu Animale! Râzi, nu glumă!

Le iubim, ne fac viața mai frumoasă zi de zi, animalele sunt unul dintre cel mai de nădejde prieten al omului și la bine și la greu de multe ori, așa că vă invit să urmăriți o compilație care o să vă facă să le îndrăgiți și mai mult și în același timp o să vă amuze maxim. Urmăriți videoclipul de mai jos și distribuiți-l mai departe și prietenilor pentru a se putea amuza și ei pe seama acestor animăluțe drăguțe.

O să vă delectați atât cu întâmplări amuzante din jurul casei cu pisici, căței sau alte vietăți pe care oamenii le iau și au grijă de ele ca de proprii copii, dar veți vedea și animale sălbatice care de obicei îi amuză pe vizitatorii grădinilor zoologice. Cu siguranță ai prins și tu un moment din acesta amuzant atunci când ai vizitat ultima oară o grădină zoologică, eu personal am avut numai experiențe amuzante.

Câinele este spre exemplu primul animal domesticit de om. Deși mulți nu cred în acest lucru doi oameni de știință au venit de curând cu dovada că acest animal este primul care s-a aflat în preajma omului și nu i-a periclitat integritatea fizică. Descoperirea este datată ca fiind de acum 30.000 de ani. Rezultatele vin din două situri arheologice intens explorate de către cercetători.

Acolo au fost desciperite în Siberia mai precis și într-o regiune a Belgiei că oamenii au domesticit câinele înainte de orice alt animal. Vârsta ambelor cranii descoperite de oamenii de știință este de aproximativ 33.000de ani. Aceștia presupun că motivul pentru care ar fi fost domesticiți inițial a fost cel de protecție împotriva celorlalte animale sălbatice.

Sursa: Youtube.com

1 comment: