Tuesday, September 6, 2016

EXPERIMENT - Ce se întâmplă atunci când amesteci ENERGIZANT cu LAPTE PROASPĂT !

De mult nu am mai văzut un experiment atât de interesant precum cel pe care îl veți putea urmări și voi în imaginile din videoclipul de mai jos. Un bărbat a hotărât să arate împătimiților de băuturi carbogazoase, dar mai ales de energizante că acestea nu sunt chiar bune pentru stomacul și sănătatea lor. Rezultatul acestui experiment simplu este de-a dreptul neașteptat și îți va da de gândit dacă ești printre împătimiții unei asemenea băuturi energizante.

Pentru a realiza exepermientul acesta a amestecat cel mai scump și probabil cel mai ”bun” energizant existent la ora actuală pe piață cu o jumătate de pahar de lapte proaspăt. După cum puteți vedea încă din primele secunde are loc o reacție destul de puțin violentă dar tot ce trebuie să vă intereseze este rezultatul final, pentru că deși poate în primele secunde acesta vă potolește setea sau vă dă energie cel puțin printr-un fel de efect placebo, pe termen lung consecințele nu sunt prea fericite.

Se poate observa cum laptele a căpătat o textură destul de neprietenoasă în final după doar un minut de așteptare. Gândițiv-vă așadar ce se întâmplă în organismul vostru atunci când consumați asemenea băuturi energizante, mai ales în exces. Cazuri de o gravitate absolută au existat și vor mai exista probabil mult timp de acum înaainte până poate cinva se va gândit că mai trebuie să consumăm și lucruri benefice pentru organism și le va interzice definitiv.

Până atunci nu rămâne decât să ne ferim singuri de acest tip de produs dăunător organismului , și să încercăm să combinăm o dietă sănătoasă cu mișcarea pentru a avea o viață liniștită și lipsită de griji cel puțin în privința sănătății. Dacă vrei să îi ajuți și pe cei din jurul tău și să îi informezi cu privire la consumul de băuturi energizante atunci distribuie mai departe acest videoclip.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment