Wednesday, September 14, 2016

Motociclistul Nervos I-a Spart Luneta Șoferului Cu Nissan - Dar Stai Să VEZI Comedie Când Se Dă JOS Din Mașină !!

Incidentele în trafic sunt după cum am spus de atâtea ori o problemă care nu ține numai de temperamentul celor implicați ci și de educația acestora. Din păcate acestea au căpătat unele aspecte dramatice și am putut urmări și la noi în țară dispute extrem de violente între șoferi sau alți participanți la trafic. În cele ce urmează în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un incident special petrecut pe șoselele de peste ocean.

Disputa între cei doi participanți la trafic a fost filmată de un șofer care avea instalată o cameră de supraveghere a traficului pe mașină. Aceasta va constitui probabil în final probă în fața polițiștilor dar și a instanței astfel că vă încurajez și pe voi să optați pentru asemenea aparatură de filmare pentru că niciodată nu știți cum vă va scăpa dintr-o încurcătură. Așadar incidentul după cum spuneam are loc pe șoselele din statul California.

Un motociclist extrem de nervos cere socoteală unui șofer aflat într-un Nissan care tocmai se oprise la semafor. Șoferul rămâne baricadat în mașină nedorind să dea vreo explicație motociclistului, dar acesta ieșit parcă din minți face un gest necugetat și cu casca sparge luneta Nissanului plecând mai apoi spre vehiculul său ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Enervat de ceea ce a pățit șoferul mașinii se dă jos din aceasta și încearcă să îi dea o lovitură fatală cu un ciocan dar nu reușește să îl atingă și motociclistul scapă. Comedie în toată regula.

Trecând peste hilaritarea situației din final trebuie să recunoaștem că în momentul de față există o adversitate între conducătorii auto și motocicliști care este vizibilă tot mai des. Aceste două categorii de participanți la trafic își dispută un fel de supremație și se simt parcă mereu nedreptățiți în fața celorlalți. Până la găsirea unei soluții îndemnul uman și de bun simț este acela de a respecta orice categorie de participanți la trafic și a încerca să fim mai iertători în fața greșelilor voluntare sau involuntare ale acestora.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment