Wednesday, September 14, 2016

Laura Bretan A Avut O Reprezentație IMPECABILĂ În Finala ”America's Got Talent” - Sondajele O Dau Câștigătoare !!

A început totul ca o poveste cu emisiunea ”Românii au talent” pentru micuța Laura Bretan. La cei doar 14 ani aceasta a cunoscut deja gustul succesului în țara noastră fiind cumoscută de aproape toți românii. Dar iată că lucrurile nu s-au oprit aici și ambiția combinată cu munca și talentul acesteia au făcut ca povestea să continuie și să vrea mai mult pentru că de ce să nu recunoaștem poate acest lucru.

Participarea la ”America's Got Talent” a fost privită la început ca o încercare și un mod de a se face remarcată cu vocea ei superbă și peste ocean. Dar totul s-a transformat pe parcurs într-un vis ce ar fi părut imposibil cu ceva timp în urmă. Cu fiecare prestație a ei Laura a reușit să impresioneze juriul și publicul american. Mai mult decât atât una dintre jurate a trimis-o direct în semifinale după audiții făcând-o astfel să se apropie și mai mult de o performanță incredibilă.

Iată că a venit și data de 13 septembrie, seara marii finale a concursului urmărit de o țară întreagă peste ocean dar și de întreg mapamondul prin intermediul internetului. Micuța Laura a avut o prestație catalogată de mulți pe bună dreptate ”de un milion de dolari”. Acesta este și premiul care ar putea să îl încaseze în urma voturilor exprimate de public. Visul nu mai pare imposibil mai ales acum la final când vocile spun că ea va fi marea câștigătoare a concursului.

Sondajele o arată favorită cu peste 40 de procente la o distanță de trei ori mai mare de următorul concurent, astfel că mai mult ca sigur micuța Laura va deveni prima româncă câștigătoare a unui spectacol internațional de talente și nu oricare ci cel mai mare din întreaga lume. Felicitări Laura și să sperăm că această carieră minunată este abia la început și vom mai auzi mulți ani de acum înainte de ea atât noi cât și întreg mapamondul.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment