Tuesday, September 13, 2016

Gordon Ramsey A Vrut Să-l Impresioneze Pe Bucătarul Thailandez - Dar Reacția Acestuia Din Final I-a Dat SAH MAT !

Nu cred că mai există printre voi persoane care să nu fi auzit măcar o dată sau să fi văzut vreo rețetă a lui Gordon Ramsay. Ei bine dacă mai sunt totuși câțiva printre voi care nu știți țin să vă rezum că este una dintre cele mai mari personalități de televiziune din ultimul deceniu. Acest titlu și l-a atras bineînțeles prin prezența în juriul show-ului de televizune celebru în toată lumea Masterchef, dar pe lângă acesta a mai jurizat și alte emisiuni culinare.

Gordon Ramsay s-a născut în Scoția pe 8 noiembrie 1966 și a copilărit în Anglia. Acesta deține restaurante care însumează nu mai puțin de 16 stele Michelin. Dar pe lângă rețetele spectaculoase pe care le prepară cu o implicare ce rar o vezi la un bucătar, acesta este cunoscut pentru temperamentul său din timpul jurizării ( probabil a fost exemplu pentru mulți jurați în astfel de emisiuni televizate chiar și la noi în țară). Extrem de critic de fiecare dată și rar impresionat de rețetele reușite ale concurenților.

Astăzi el se află însă în fața unei provocări inedite. Se va duce să gătească în fața unui bucătar Thailandez pentru un grup de călugări budiști cărora trebuie bineînțeles să le gătească mâncare tradițională. Extrem de sigur pe el Gordon se apucă de prepararea rețetei fără să știe ce îl așteaptă în final. Stilul inconfundabil în timpul gătitului trebuie să vă impresioneze și pe voi mai mult ca sigur, dar rezultatul final este cel ce contează.

Și iată că momentul adevărului vine când Gordon Ramsay termină de preparat și de montat farfuriile cu rețeta cerută de bucătarul Thailandez. Extrem de sigur pe el întreabă care este părerea acestuia despre preparat și are parte de un ȘOC atunci când răspunsul la creația lui este că nu a nimerit preparatul pe care a zis că îl gătește. Hahaha iată că și lui i se poate întâmpla.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment