Sunday, September 25, 2016

Pușcăriașa Asta Făcea Mișto De Judecător Fără Nici Un Stres - Stai Să Vezi REPLICA Acestuia

O vorbă celebră spunea că ”Gura bate ....” și nu greșea deloc după cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos. Tânăra aceasta a simțit pe propria piele ce înseamnă să nu te ducă capul și să vorbești ce nu trebuie în fața cuiva care deține autoritatea supremă, mai ales în Statele Unite ale Americii. Ei bine i-au trebuit doar două replici ca dintr-o pedeapsă acceptabilă să primească una care va lăsa cu siguranță urmări în viața acesteia.

Așadar întreaga scenă s-a petrecut după cum se vede într-un tribunal de peste ocean din Statele Unite Ale Americii, această tânără care fusese arestată pentru câteva infracțiuni ușoare a apărut în fața judecătorului cu zâmbetul până la urechi. Acest lucru i-a dat câteva motive de suspiciune acestuia și a întrebat-o fără să stea pe gânduri dacă a consumat ceva substanțe interzise înainte să se afișeze în fața lui. Deși părea evident acest lucru fata a negat și lucrurile au continuat să se desfășoare normal în tribunal.

În câteva secunde judecătorul a dat sentința ce stabilea o cauțiune de 5.000 de dolari ceea ce la prima vedere nu părea o pedeapsă drastică. Dar în momentul în care aceasta a plecat din fața lui i-a adresat un zeflemitor ”Adios” fapt ce l-a înfuriat pe judecător și a chemat-o să îi mărească pedeapsa la 10.000 de dolari pentru ca mai apoi să se despartă și el de ea tot printr-un amuzant ”Adios”.

Lucrurile nu s-au oprit aici bineînțeles și iritată de această nouă pedeapsă dublată față de prima, tânăra l-a înjurat direct pe acesta și a plecat, evident că judecătorul nu a stat pe gânduri și a chemat-o înapoi pentru a îi mări încă o dată pedeapsa și a se învăța minte o dată pentru totdeauna că nu trebuie să comentezi aiurea mai ales în fața unei instanțe de judecată.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment