Saturday, September 3, 2016

Bărbatul Asta A Inventat Generatorul De Curent Electric GRATIS Care Îi Face Invidioși Chiar Și Pe Cei Mai Buni Ingineri Din Lume !

Te-ai gândit vreodată cum ar fi ca toate utilitățile pe care le folosești în gospodărie să nu coste nici măcar un leu? Veți spune mulți dintre dumneavoastră că numai un nebun se poate gândi la așa ceva. Ei bine nu chiar, în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un bărbat care a inventat un dispozitiv care nu te scapă de toate cheltuielile dar măcar îți produce curentul electric gratis fără să mai fii nevoit să plătești factura la furnizor.

Pare imposibil? Așa au zis cei mai mulți care au auzit prima dată despre invenția acestui bărbat originar din Pakistan, dar abia după ce au urmărit întregul videoclip și-au dat seama că omul chiar a descoperit un lucru interesant și ceea ce îl face și mai de apreciat este faptul că nici măcar nu are studii de specialitate și materiale de ultimă generație. După cum se poate observa cu ochiul liber materialele din care este confecționat acest generator sunt ieftine și nu presupun cine știe ce tehnologie avansată la care nu poate avea accesul un om de rând.

Chiar din primele cadre puteți vedea că bărbatul lansează o provocare inginerilor din toată lumea să vină și ei cu un dispozitiv la fel de simplu sau măcar să facă ce face acesta. Chiar dacă nimeni nu i-a acceptat provocarea el continuă să facă furori pe internet mai ales când vezi cu ochiul liber cum câteva ”fire și fiare” sunt în stare să genereze curent electric suficient pentru a aprinde 4 becuri și un ventilator.

Veți spune de ce nu își vine invenția dacă e una de așa mare succes. Ei bine asta nu o poate răspunde decât el, dar probabil așteaptă să îi crească expunerea și în viitorul apropiat vom vedea dacă și alții îl vor imita și își vor face propriile dispozitive de generat curent electric fără nici un cost suplimentar.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment