Sunday, September 4, 2016

Avionul De Pasageri Care Va Zbura cu O Viteză Impresioantă De Peste 3700 km/h !

La peste 100 de ani de la apariția primului aparat de zbor mai ușor decât aerul, ne aflăm în situația în care acest tip de mașinărie a ajuns cel mai sigur mijloc de transport din întreaga lume, iar acest lucru se reflectă în milioanele de pasageri care circulă zilnic cu acestea. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un aparat de zbor cu adevărat remarcabil ce se estimează a fi noul avion al viitorului care să circule cu o viteză amețitoare făcând posibilă traversarea oceanului Atlantic într-un timp record pentru o cursă de linie.

Chiar dacă la începuturile construcției de avioane nimeni nu s-ar fi gândit că se va ajunge la o viteză de zbor peste 3500 de kilometri pe oră pentru un avion plin cu pasageri, iată că ne aflăm din ce în ce mai aproape de ziua în care distanța dintre New York și Londra va putea fi străbătută în doar 2 ore și jumătate.

Proiectul acestui avion este absolut impresionant și a fost prezentat de celebrul inginer Oscar Vinals purtând numele de Flash Falcon. Acesta este convins că aparatul său de zbor va revoluționa industria aeronautică la nivel mondial. avionul după spusele lui Vinals va fi eco-friendly și mai mult decât atât motoarele se vor putea înclina permițandu-i să decoleze sau să aterizeze sigur chiar și în condiții meteorologice dificile.

Cu o capacitate de ”doar” 250 de persoane, Flash Falcon, va fi structurat pe două niveluri și din construcție va avea botul extrem de ascuțit pentru a fi cât mai aerodinamic și zgomotul din timpul călătorieie să fie cât mai redus. Acesta se preconizează că va zbura cu viteza maximă de 3700 de kilometri pe oră, o viteză de 3 ori mai mare decât cea a sunetului, ceea ce îl face cu adevărat impresionant.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment