Tuesday, September 6, 2016

Ce se întâmplă când IUBITA îți TRAGE FRÂNA DE MÂNĂ la 180 km/h !!

În zilele noastre vedem că se întâmplă pe șoselele de la noi din țară dar și din străinătate o mulțime de accidente datorate vitezei excesive neadaptate la condițiile de trafic. Ei bine veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos o situație cu totul și cu totul incredibilă ce parcă e desprinsă din filmele cu ”Stan și Bran”. Trebuie să recunosc faptul că nu m-am gândit niciodată că imbecilitatea unei persoane poate atinge asemenea cote.

Camera atașată pe casca unui motociclist a surprins toată întâmplarea bizară, dar cu un final absolut tragic. Doi motocicliști așadar aflați în trafic au fost provocați de un bărbat aflat în mașină alături de iubita sa. Acesta probabil a vrut să se dea mare în fața ei sau cine știe din ce motiv a acceptat această provocare din care nu avea nici cum să iasă vreodată invingător. Cu toate acestea el a pornit în cursa nebunească atângând repede o viteză de 180 km/h.

Din păcate momentul tragic se întâmplă la această viteză și culmea veți vedea că nu din cauza acestuia ci a pasagerei din dreapta, mai precis iubitei sale care face un gest inexplicabil și trage frâna de mână la o asemenea viteză. E de prisos să mai comentăm ceva pentru că imaginile vorbesc de la sine. Asta e consecința când un pasager face o ”glumă idioată” și se atinge de una dintre comenzile șoferului.

Așadar pentru cei care se consideră ”glumeți” din fire, luați aminte după ce urmăriți imaginile din acest videoclip că viața poate să vă fie pusă în pericol și vouă și celorlalți într-o clipă cu asemenea atitudine. Exemplul acesta este grăitor și merită distribuit mai departe și prietenilor voștri cu eticheta: AȘA NU !

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment