Wednesday, September 14, 2016

S-a aruncat în nori de pe una dintre cele mai înalte clădiri din lume - Stai să VEZI ce se întâmplă în CONTINUARE !

În zilele noastre pasiunile pentru lucrurile duse la extrem sunt mult mai pronunțate față de secolul trecut spre exemplu. Au apărut așadar o mulțime de sporturi extreme dar și alte activități care îi aduc pe cei ce le practică cu un nivel al adrenalinei la maxim. Putem să-l încadrăm și pe ”eroul” din imaginile din videoclipul de mai jos într-una dintre aceste categorii mai ales după ce vei vedea ce l-a dus mintea să facă.

Bărbatul din imagini pare la prima vedere și el foarte înspăimântat de ceea ce urmează să facă. Aflat pe una dintre clădirile înalte din Dubai, Sulafa Tower, acesta a decis într-o dimineață înnorată să sară de la unul din ultimele etaje de pe acesta doar cu o parașută în spinare. Totul este cu atât mai periculos cu cât nu are o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă jos sub pătura de nori, dar chiar și așa într-un final sare și o călătorie de câteva secunde până pe pământ pare să se merite pentru amatorul nostru de sporturi periculoase.

Dubai Marina-Sulafa Tower este una dintre cele mai înalte clădiri din perla Emiratelor Arabe Unite. Aceasta are o înălțime de aproximativ 288 de metri și un număr de 76 de etaje. Inaugurarea clădirii a avut loc în anul 2010 și se încadrează perfect în linia de zgârie-nori care se construiește cu o viteză amețitoare în acest oraș ce se vrea să devină primul din lume în câteva zeci de ani de acum înainte.

În luna iulie a acestui an în acestă clădire de o înălțime amețitoare a avut loc un incendiu de mari dimensiuni care s-a întins pe câteva zeci de etaje. Clădirea a fost evacuată integral iar datorită înălțimii intervenția pompierilor a fost una extrem de greu de efectuat. Chiar dacă frumusețea acestor clădiri înalte până la nori este de necontestat iată că din punct de vedere al administrării și întreținerii lor lucrurile se complică iar la un incident mai important se poate interveni mult mai greu decât în cazul unei clădiri de dimensiuni mult mai mici.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment