Saturday, September 3, 2016

La Început Am Crezut Că E Un Iaht LUXOS - Dar Când Am Văzut Roțile Și INTERIORUL Am Rămas FĂRĂ CUVINTE !

Dacă și ție îți place să călătorești vara sau în orice anotimp atunci acordă câteva secunde imaginilor din videoclipul de mai jos pentru că este probabil cel mai confortabil și mai luxos mijloc de ați petrece timpul liber. Fie că vorbim de un drum la munte, unul la mare sau în orice alt loc în Europa, această rulotă te va face să te simți cu adevărat că trăiești într-o lume de poveste. Fii atent de ce!

Chiar dacă la prima vedere eu personal am crezut că este un iaht pe care îl transporți cu mașina personală, totul s-a dovedit a fi probabil cea mai luxoasă rulotă din întreaga lume. Încă de la prima impresie îți dai seama că ai parte de un produs calitativ cum nu a mai fost construit până acum, la asta contribuie și designul exterior care aduce parcă dintr-un film science-fiction cu nave spațiale.

Dar în interior chiar că e o ”navă spațială”. Fie că pătrunzi prin ușa din partea dreaptă sau chiar prin deschizătura din spate, care apropo este o mini-terasă, te lovești de un interior cu adevărat luxos și confortabil. Ai o bucătărie complet utilată cu aparatură de ultimă generație, frigiderul cu lumină albastră fiind probabil piesa de rezistență. Mai departe există un mic spațiu de depozitare a lucrurilor și o oglindă în care te poți aranja iar paralel cu acesta se află toaleta împreună cu un duș ingenios construit.

În capăt se află un pat în formă de semicerc ideal pentru două persoane, chiar dacă la prima vedere ar părea inconfortabil, producătorii dau asigurări că se poate dormi fără nici o problemă în el. La o primă vedere stai și te gândești cum pot fi ”înghesuite” peste trei camere importante într-o rulotă de câțiva metri pătrați. Ei bine iată că acești nemți au reușit imposibilul creând practic un hotele de 5 stele pe roți.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment