Wednesday, September 14, 2016

Ce Se Întâmplă Când O Întâlnești Pe Fosta Pe Stradă !!!

Sunt sigur că mulți dintre voi au fost puși în situații jenante atunci când au întâlnit-o pe fosta sau pe fostul pe stradă sau în oricare loc public. De data aceasta băieții trebuie să fie mai atenți la imaginile din videoclipul de mai jos pentru a vedea ce li se poate întâmpla atunci când o întâlnesc pe fosta iubită pe stradă ziua în amiaza-mare. Videoclipul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Așadar în prim plan avem doi foști iubiți care se întâlnesc pe stradă în oraș și nici unul nu pare a fi încântat de acest lucru. Mai mult decât atât din reacțiile lor se pare că nu s-au despărțit în relații amiabile ca majoritatea oamenilor nu-i așa? Altfel nu ar mai exista despărțiri sau cel puțin nu atât de multe. Trecând peste aceste ”gesturi” introductive în poveste urmează momentul în care fiecare se laudă cu următoarea cucerire. Dacă în cazul fetei un tip arătos mai arătos ca el l-ar putea face nefericit pe ex-ul atunci în cazul băiatului o femeie mai în vârstă și cu foarte mulți bani ar face-o pe fată să își iasă cu adevărat din minți.

Ei chiar și așa băieții tind să cedeze mai ușor la ”vrăjelile” fostelor astfel că la un siplu mesaj ”Vrei să ieșim ?” mulți dintre ei sunt în stare să mute munții din loc pentru a face posibil acest lucru. Iată că și personajul nostru extrem de entuziasmat că a fost băgat de fosta în seamă acceptă să meargă cu ea... dar stai așa că nu așa se termină totul, aparent entuziasmul combinat cu sentimente și neatenție poate să doară, și chiar rău de tot din cele văzute în acest clip.

Dacă ai și tu un prieten care reacționează exact ca bărbatul din aceste imagini dă-i un simplu tag la postarea aceasta pentru a se amuza și el, iar dacă ți-a plăcut și vrei să vadă și ceilalți prieteni ai tăi videoclipul acesta și să ia aminte ce nu trebuie să facă în cazul unei întâlniri cu fosta atunci distribuie-l mai departe.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment