Tuesday, September 6, 2016

A Crezut Că Ține În Mână O Bucată De Noroi - Dar Când A Început Să Se Miște Singură A Zis Că Nu-i Adevărat !!

Dacă te-ai gândit vreodată că ai văzut totul în viața asta țin să îți amintesc faptul că oricâte ai zice ai știi și vezi pe lume tot este doar o mică parte, pentru că oamenii și natura înconjurătoare ne vor surprinde încontinuu. Dacă nu credeți atunci vă invit să priviți imaginile din videoclipul de mai jos iar dacă voi ați mai văzut până acum vreodată așa ceva atunci fie sunteți pasionați de tot ce ține fauna Terrei, fie ați avut mare noroc să vă loviți de el.

Doi bărbați realizatori ai unei emisiuni despre viața animalelor din Statele Unite ale Americii au apelat la un specialist în domeniu pentru a descoperi specii noi de vietăți care trăiesc în zona de coastă a Californiei. Aventura lor părea să fie un eșec după primele ore de căutări pentru că nu se loviseră în acestea decât de specii de viețuitoare cunoscute de toată lumea. Dar la un moment dat iată că incredibilul s-a produs.

Profesionistul aflat cu ei i-a chmeat într-un suflet pentru a vedea descoperirea făcută în apele de printre stânci. Când a ridicat din apă ce era acolo părea o simplă bucată de noroi spălată parcă de apă și cu o densitate destul de ciudată. Dar atunci când a început să se miște era clar că o vietate cum rar i-a fost dat să vadă se afla în mâinile sale. Mai precis ceea ce ținea el în mână se numește Melcul Negru Gigant.

Vă veți întreba de ce îi zice așa dacă nu arată ca un melc obișnuit. Ei bine nu arată ca unul obișnuit fiind imens și de culoare neagră, dar se comportă ca unul din acesta. Descoperirea i-a lăsat cu gura căscată mai ales că dimensiunea a fost de peste 60 de centimetri ceea ce este o mărime considerabilă și pentru această specie gigant care într-adevăr se presupune că ar putea să ajungă până la lungimea de 1 metru.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment