Wednesday, September 14, 2016

Mercedes A Prezentat Primul VAN Electric ! Exteriorul E Spectaculos Dar Când Ajungi În Interior Nu Trebuie Să Miști Un Deget !

Viitorul arată din ce în ce mai interesant mai ales când vorbim de autovehicule. Toți producătorii, mai ales cei importanți sunt într-o cursă ce pare contracronometru de perfecționare a tehnologiilor ce în urmă cu ceva ani păreau o simplă utopie. În acest scenariu se încadrează bineînțeles și Mercedes-Benz unul dintre cei mai cunoscuți producători de autoturisme și nu numai, care prin ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos vrea să revoluționeze o ramură importantă a transportului pe patru roți.

Mercedes-Benz a prezentat la salonul auto de la Stuttgart o idee revoluționară un VAN al viitorului. Denumit sugestiv Vision Van acesta va deveni probabil unul dintre cele mai avansate mijloace de transport existente pe planetă. Chiar dacă veți crede că spun cuvinte mari și că sunt subiectiv atunci când vorbesc despre această bijuterie construită de producătorul german, îmi veți da dreptate atunci când veți vedea prezentarea interiorului și cât de ușor poate fi încărcată și descărcată marfa fără ca șoferul să miște un deget în sensul acesta.

Proiectul de acum câțiva ani al celor de la Amazon care au încercat implementarea livrării pachetelor cu produse folosind doar drone se pare că va fi posibilă și cu ajutorul acestui vehicul revoluționar. Acesta dispune de două drone amplasate pe plafon care vor prelua pachetele încărcate în spate și le vor putea lăsa la ușa clienților fără probleme.

Șoferul unui asemenea vehicul va avea mai mult un rol de supraveghetor pentru că odată ajuns în interior totul este automatizat și parcă desprins dintr-un film științifico-fantastic. Mașina această punctează și la capitolul mediu fiind una 100% electrică, prima de acest tip din clasa ei. Ce mai poate fi de zis?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment