Sunday, September 4, 2016

REȚETA Asta De ROȘII Cu PARMEZAN Este Absoult DELICIOASĂ !!

Dacă te-ai săturat de meniurile sofisticate prezentat de cine știe ce Chef celebru atunci rețeta asta simplă de vară este ceea ce îți trebuie. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea de ce ingrediente aveți nevoie și bineînțeles cum să gătiți aceste delicioase roșii cu parmezan și oregano excelente pentru orice moment, mai ales atunci când îți este o foame de lup și nu știi ce să faci mai repede pentru a o potoli.

De la bun început trebuie știut și de cei mai puțin pricepuți în bucătărie că rețeta asta poate fi preparată și dacă nu știi să faci cartofi prăjiți. Tot ce trebuie să faceți este să urmați sfaturile date cu privire la aranjarea ingredientelor în tava pentru cuptor și bineînțeles când sunt gata să le devorați pur și simplu.

Așadar aveți nevoie în primul rând de câteva roșii proaspete în funcție de câte porții vreți să faceți. Acestea este de preferat să aibă o formă cât mai rotundă dacă doriți să impresionați pe cineva cu aspectul produsului final. Se iau deci roșiile și se taie fiecare pe jumătate, iar mai apoi se presară pe rând parmezan deasupra fiecăreia după ce le-ați așezat în prealabil într-o tavă.

Pentru a le da un gust cu adevărat deosebit se recomandă să presărați după ce ați pus parmezanul și câteva frunzulițe proaspete de oregano. De aici nu mai trebuie decât să puneți un praf de sare și puțin piper pe fiecare, iar la final să turnați câteva picături de ulei de măsline. Toate acestea ajung la cuptorul încins la o temperatură de 180 grade și trebuie să le țineți aproximativ un sfert de oră. La final veți avea parte de o masă absolut delicioasă. Poftă bună!

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment