Thursday, September 8, 2016

Cea Mai Puternică Motocicletă Din Lume! Stai Să Vezi Când Se Porneșe MONSTRUL Asta Cu Motor de 4200 cc și 48 de cilindri!

Dacă ești pasionat de motoare atunci o să iubești piesa asta de colecție, dar și dacă nu ești un împătimit al acestora cu siguranță vei rămâne impresionat de ce au realizat băieții aștia. În imaginile din videoclipul de mai jos veți urmări la treabă cea mai puternică motocicletă din lume. Motorol are o capacitate impresionantă și tot la fel de impresionant este și zgomotul pe care îl face atunci când este pornit, o adevărată placere pentru cunoscători.

Cei de la Kawasaki au făcut de-a lungul timpului motociclete extrem de puternice și fiabile. Probabil notorietatea motocicletelor produse de ei la nivel mondial a luat amploare în anii 70 odată cu apariția modelului H1. Acesta este și modelul care a fost modificat de niște împătimiți ai motoarelor și l-au dus direct în cartea recordurilor pentru cel mai puternic motor ce a echipat vreodată un vehicul cu două roți.

Așadar motocicleta dispune de un motor cu 48 de cilindri cu o capacitate de 4200 cc. Impresionant nu-i așa? Mai impresionant este atunci când îl pornești. Zgomotul este de-a dreptul infernal dar pentru ce pasionați acesta nu este un deranj ci mai degrabă o încântare, mulți dintre aceștia considerând că zgomotul mai puternic face motocicleta să fie mai apreciată. Viteza pe care o poate atinge este destul de mare dar la felul în care este dispus motorul este foarte greu de controlat în condiții de siguranță la viteze ridicate astfel că nu a fost făcut un test din motive de securitate.

Chiar dacă nu împărtășești o pasiune nebună pentru motoare, ba chiar ai o ușoară adversitate sau teamă de acestea, merită să vezi totuși această bijuterie și poate îți vei mai schimba părerea despre aceste vehicule. Distribuie mai departe acest videoclip pentru a putea fi văzut și de prietenii tăi.

Sursa: Youtube.com

1 comment: