Wednesday, October 5, 2016

Ai auzit de SAMSUNG? SIGUR Nu Știai Că Fabrică Cele Mai Sofisticate Tancuri! Ia Fii ATENT Aici:

Din categoria lucurilor ciudate pe care le descoperim în viața noastră și ne gândim oare de ce avem nevoie de așa ceva printre oameni se încadrează și descoperirea pe care mulți dintre voi o vor face pentru prima oară după ce vor viziona imaginile din videoclipul de mai jos. Eu personal nu mă gândesc decât de ce oare niște oameni normali la cap au nevoie să producă asemenea lucruri când se presupune că suntem ființe inteligente.

Cu toții ați auzit de Samsung? Bineînțeles nu cred că e cineva care să nu dețină chiar măcar un produs electornic sau electrocasnic produs de acești coreeni. Ei bine dacă dăm la o parte toată tehnologia pe care o prezintă de la an la an în a face viața mai bună a oamenilor și de a le oferi experiențe din ce în ce mai interesante, rămânem cu un simplu producător de tancuri care ce să vezi spune că le produce pentru apărare.

De fapt cei de la Samsung sunt implicați într-un proiect gigant al guvernului Coreei de Sud, care chipurile este pentru apărarea teritoriului, dar stăm și ne întrebăm dacă în cazul unui conflict serios armat aceste vehicule militare de ultimă generație nu vor părăsi patria mamă și vor trece granițele către dușman. Se pare că în loc să ne îmbunătățim viața cu lucruri constructive noi oamenii încă ne gândim să distruge.

Din păcate sunt și eu unul dintre utilizatorii de produse Samsung, iar când mă gândesc că o parte din banii plătiți pe ele se duc în dezvoltarea de tehnologii militare nu prea mai sunt încântat de ideea că aceste dispozitive sunt ceea ce trebuie. Probabil în viitor mă voi îndreptat spre alți producători pe care îi voi studia dinainte să văd ce legături bolnăvicioase au cu domenii de activitate ”periculoase”

Sursa: Youtube.com

1 comment:

  1. Do you need free YouTube Views?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete