Sunday, October 2, 2016

ADORABIL !!! 23 De Bebeluși De Panda Își Fac Apariția Pentru Prima Dată În Public!

De mult nu am mai văzut un videoclip atât de dulce și emoționant. Pur și simplu îți vor topi inima cei 23 de bebeluși de Panda Gigant pe care îi poți vedea pentru prima oară în imagini publice chiar în clipul de mai jos. Pe cât sunt de pufoși pe atât sunt de adorabili și îți vor face ziua mai frumoasă atunci când îți vei aminti că i-ai văzut. Cei 23 de Panda bebluș s-au născut în urmă cu doar câteva săptămâni într-o grădină zoologică din China.

Îngrijitorii de la grădina zoologică din Chengdu, provincia Sichuan din sud-vestul Chinei sunt pur și simplu îndrăgostiți de nou-născuți aceștia. Și adevărul este că nu ai cum să nu îi iubești. Mai ales că există un semnal îngrijorător dat de cercetători care au încadrat specia de Panda Gigant în categoria speciilor vulnerabile de pe suprafața globului. Acest lucru este îngrijorător evident și cu atât mai mult când vezi că se nasc exemplare noi din această specie din ce în ce mai rară te bucuri din toată inima.

Ursul panda este unul dintre mamiferele încadrate în clasa de mărime mijlocie. Această specie nu a fost încadrată întotdeauna în clasa urșilor ci unii cercetători în trecut îi considerau niște ratoni de dimensiuni mari. După mai multe teste genetice aceștia au fost definitiv încadrați ca specie de urși. Ei trăiesc cu preponderență în zona centrală a Chinei și este considerată una dintre cele mai rare specii de pe glob.

Ursul panda poate să ajungă la o înălțime de 75-80 de centimetri și o lungime de aproximativ 1,5 metri. Dimensiunile masculilor sunt cu aproximativ 20% mai mari decât ale femelelor, astfel că dacă un mascul poate ajunge la o greutate maximă de 150 de kilograme, femelele pot atinge doar 125 de kilograme.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment