Saturday, October 8, 2016

Așteptarea Fanilor Samsung A Luat Sfârșit !!! Primele Imagini cu SAMSUNG Galaxy S8 și S8 Plus !

Dacă ești un pasionat de tehnologie și folosești în viața de zi cu zi un smartphone atunci cu siguranță urmărești și piața în continuă dezvoltare a acestor device-uri inteligente. Se pare că ultimele lansări de top și mă refer în special la iPhone 7 și iPhone 7 Plus dar și la ”nou-născutul” Google PIXEL nu au rămas fără efecte în curtea celor de la Samsung, despre care lumea uitase. Așa că s-au gândit să mai arunce niște zvonuri despre următoarea generație de Samsung Galaxy ce va fi lansată cel mai probabil la începutul anului 2017.

Dacă Apple afirmă cu tărie ca iPhone 7 Plus este cel mai performant smartphone la ora actuală, iar mai nou Google afirmă despre Pixel că a întrecut chiar și cel mai performant iPhone, atunci cei de la Samsung anunță că următoarea generație de telefoane premium a lor va fi cu adevărat ceva nemaiîntâlnit pe piață până acum.

După cum era de așteptat succesul lui Samsung Galaxy S7 Edge nu rămâne fără urmări, astfel că cei de la Samsung au înțeles că lumea iubește ecranul cu margini curbate și vor introduce pe ambele modele un astfel de display. Așadar modelul de 5,1 inchi va deține un ecran QHD curbat iar cel de 5,5 inchi va veni cu primul ecran 4K de la Samsung de asemenea curbat pe margini. Ambele ecrane vor fi protejate de o sticlă Gorilla Glass 5 produsă de cei de la Corning.

Mai merită de amintit specificații precum: rezistența la apă și praf după standardul IP69, memoria internă de 6 GB Ram care va fi devoratoare de jocuri și alte aplicații pretențioase. Noua cameră principală de 12 MP dar cu o deschidere de 1.6f ce va putea să filmeze 4K la 60fps va avea tot tehnologie dualpixel, iar camera de pe față a fost îmbunătățită la 7 MP și promite selfie-uri ce nici o altă cameră nu poate să facă. Scanerul de iris va fi și el printre specificațiile standard, iar sistemul de operare va fi Android 7 Nougat.

Rămâne să vedem dacă cei de la Samsung vor introduce și ei un assistent avansat precum au făcut-o cei de la Google asta mai ales că zilele trecute au cumpărat o companie care în trecut a lucrat la dezvoltarea Siri, asistentul telefoanelor Apple.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment