Monday, October 10, 2016

Rămâi FĂRĂ CUVINTE Când Vezi Cum Arată Un Zbor De 21.000 Dolari La Clasa I Cu Avionul !

Întotdeauna m-am întrebat de ce oare sunt diferențele atât de mari între biletele de la clasa economic și cele la clasa business, dar mai ales la clasa I. Ei acum am avut ocazia să mă conving că diferențele sunt ca de la cer la pământ și dacă prețurile sunt într-adevăr piperat și condițiile sunt pe măsură. Vă las mai bine să vedeți singuri ce înseamnă un zbor la clasa I de pe aeroportul JFK din New York cu destinața Dubai.

Accentul care se pune când vine vorba de un loc la clasa I este bineînțeles intimitatea. Aici chiar te simți ca și cum ai călători cu avionul tău privat. Unde mai pui că însoțitoarele de zbor sunt mereu la dispoziția ta, ba chiar se supără atunci când nu le lași să îți pregătească patul pentru dormit. Da ați auzit bine, scaunul pe care stai la clasa I se transformă într-un pat mai confortabil decât cel de acasă.

Sistemele multimedia de ultimă generație sunt la ordinea zilei. Cu siguranță nu te plictisești în timpul unui asemenea zbor. Ba mai mult dacă vrei să consumi o gustare rapidă ai tot ce îți dorești în jurul tău, chiar și un mini-bar. Pe lângă asta meniul din care poți comanda orice, oricând este plin de bunătăți caviarul fiind la loc de cinste. Ce îți poți dori mai mult decât atât? Ei bine ar mai fi ceva, poți să faci duș în avion. Pare greu de crezut? Uite că se poate și asta.

Cred că după toate cele văzute nu există om normal să nu își dorească un asemenea zbor măcar o dată. Problema ar fi într-adevăr prețul, 21 de mii de dolari este cam piperat dar probabil să mergi o dată în viață se merită e ca și cum ai fi un șeic pentru o zi. Dacă ți-a plăcut acest videoclip distribuie-l mai departe și prietenilor tăi pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment