Wednesday, October 5, 2016

Pun PARIU că nu știai că poți să APRINZI un BEC o lună de zile cu un CARTOF !

Cine nu iubește cartofii prăjiți ,copți, sau gătiți în orice alt mod? Sunt convins că toți sunteți de acord cu mine, sunt cel mai simplu de preparat și mai gustos fel de mâncare. Dar există o utilizare a cartofului care nu ți-ar fi trecut prin minte nici într-o mie de ani și pe care un grup de cercetători israelieni au descoperit-o în urma cercetărilor îndelungate. În imaginile din videoclipul de mai jos veți decoperi ceva ce singur vă va da peste cap orice imaginație...

Cartoful o sursă de energie? O adevărată baterie natural? Prostii aș fi zis înainte să văd imaginile acestea, de fapt nici nu vă ascund faptul că m-am uitat mai degrabă să mă conving că e o tâmpenie și am sfârșit prin a îmi înghiți propriile cuvinte. Da, este posibil să folosești cartoful pe post de baterie, și după cum puteți vedea din testele făcute de cercetători este capabil un singur cartog să țină aprins un bec pentru aproximativ 30 de zile.

Dacă se va dezvolta și mai mult o tehnologie bazată pe așa ceva am putea în curând să avem obiecte ce ne ajută la treburile casnice alimentate cu baterii pe bază de cartofi, care de ce să nu recunoaștem nu sunt scumpi deloc față de tehnologiile clasice. Până vom ajunge să ne luminăm casele cu cartofi sunt convins că va mai trece ceva vreme, dar să nu uităm că apariția telefonului fără fir era considerată acum zeci de ani o utopie, iar ea astăzi este principala tehnologie utilizată de oameni pe întinsul Pământului.

Dacă ai cunoștință de alte tehnologii bizare nu ezita să ne lași un comentariu despre ele și poate se vor regăsit în zilele următoare într-un articol mai amplu, la fel cum vom reveni și cu unul despre această descoperire. Dacă ți-a plăcut videoclipul nu ezita să-l distribui mai departe și prietenilor tăi de pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment